Spar VitHit- Sparove točke zvestobe

VitHit – Sparove točke zvestobe – koliko so v resnici vredne?

Verjetno vsi poznamo Sparove VitHit-ove nalepke. Če ne že po zaslugi Sparovih reklam, pa po artiklih, ki jih prodajalci ponujajo na licitaciji. Zanimivo je, da so se nalepke, ki jih brezplačno dobimo ob nakupu za vsakih 10 €, pojavile na licitaciji. In če bolj zanimivo je, da se jih licitira in celo izlicitira.

Ali je poln kartonček VitHit-ovih nalepk vreden 15 €?

Anomalijo sem opazil prejšnji teden (licitacija 19.2.2015), ko se je poln kartonček nalepk prodal za 15 €. Zakaj je to anomalija? Preprosto zato, ker je poleg kartončka treba plačati še poštnino, ki znese od 40 centov naprej (upam, da ni bila poslana priporočeno ali celo z odkupnino). In preprosto zato, ker čahko katerega koli VitHit-ovca lahko kupimo z1 14,99 € brez enega samega kupona.

Pravila Sparovih točk zvestobe so namreč taka:

  • če zberete 0 nalepk, lahko enega od VitHit-ovcev kupite za 14,99 €
  • če zberete 10 nalepk, VitHit-ovca dobite s popustom in zanj plačate 6,99 €
  • če napolnite kartonček z vsemi 20 nalepkami, je VitHit-ovec vaš brezplačno.

VitHit popust

Koliko je vredna posamezna VitHit-ova nalepka?

Ker VitHit-ove nalepke dobite za vsakih 10 € nakupa in dodatno še za nakup promocijskih izdelkov, se nalepke kar pridno nabirajo na kupčku oz. kartončkih.

Če kupite vseh 20 nalepk, se vam vsekakor splača dati manj, kot je vreden VitHit-ov plišavček. Če torej date 14 € s poštnino vred, “prišparate” 99 centov. Ampak tukaj je ena “finta”. Zakaj bi kupili vseh 20 nalepk, če jih lahko zgolj 10 in doplačate 6,99 €? Če je vaš budžet 14 €, je to potem največ 7 € (s poštnino vred) za 10 nalepk.

Finta v nalepkah je, ko vam jih manjka nekaj do polnega kupona. Takrat pa je lahko cena nalepk kar velika, a vsekakor ne več od 6,99 €, kolikor je treba doplačati, če ne polepite celega kupončka. Vendar to lahko govorimo takrat, ko se akcija izteka, do tam pa je še nekaj časa. Tokratna licitacija se konča  25. februarja, nalepke pa se da zbirati vse do 17. marca in jih “unovčiti” do 31. marca. Čas za “nakup” nalepk je torej v tistih dveh tednih, ko boste nedvomno vedeli, koliko nalepk vam manjka.

No, izločiti moramo zbiratelje, tiste, ki želite imeti celo gardo VitHit-ovcev v enem, dveh ali treh izvodih doma čim prej. Pa jih predstavimo. VitHit-ovce in ne zbiratelje, čeprav se mi vse bolj dozdeva, da bi moral spustiti pomišljaj.

Spoznajmo VitHit-ovce

VitHit-ov pušeljc plišastih igrač ima v svoji naravni različici precej sestavin, ki lahko pripomorejo k bolj zdravemu načinu življenja. Če bodo otroci spoznali zdravju prijazna živila, jih bodo tudi lažje s krožnika pospravili v svoj želodček. Pri bananah in hruškah verjetno to gre prez težav, se pa zlahka zatakne pri zelenjavi, zato le privoščite svojim otrokom plišasto zelenjavo v psotelji in rokah in pravo zelenjavo v želodčkih.

Brocky

Brokoli je bogat vir vitamina C, ki prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

VitHit brokoli - Brocky

Spar VitHit brokoli – Brocky

Ana Banana

Banane so bogate z vitaminom B6 in kalijem, ki je pomemben za pravilno delovanje vseh celic, tkiv in organov.

VitHit banana - Ana Banana

Spar VitHit banana – Ana Banana

Česnuh

Česen podpira zaščito celic pred oksidativnim stresom in je naravni antibiotik.

VitHit česen - Česnuh

Spar VitHit česen – Česnuh

Hruška de Beluška

Hruške imajo visoko vsebnost vlaknin, ki so pomembne za boljšo prebavo, odpravljajo zaprtje in preprečujejo črevesne bolezni.

VitHit hruška - Hruška de Beluška

Spar VitHit hruška – Hruška de Beluška

Jagodična

Jagode so bogat vir vitamina C, ki ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

VitHit jagoda - Jagodična

Spar VitHit jagoda – Jagodična

Jajajčevec

Jajčevci so tudi dober vir prehranskih vlaknin, ki spodbujajo prebavo ter mineralov magnezija in kalija, ki pripomoreta k čvrstim kostem.

VitHit jajčevec - Jajajčevec

Spar VitHit jajčevec – Jajajčevec

Korenjak

Korenje je bogat vir vitamina A, ki ima vlogo pri ohranjanju vida in delovanju imunskega sistema.

VitHit korenček - Korenjak

Spar VitHit korenček – Korenjak

Vir: vithit.si in lastna malha